3voor12 nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van 3voor12
  1. 'Ken jij die vogelspotters waarmee Rico op pad gaat? Ben je er zelf ook een? Ja, ik zie jou ook wel in het bos staan. Maar wat wil je zeggen, dat we degelijk zijn?' Dat zou een gekke constatering zijn, alleen al om hoe anders het nieuwe album IZM weer klinkt. Maar nu de ex-Opgezwolle rappers allebei vader zijn geworden, zitten ze wel duidelijk in een andere fase.
  2. Terwijl zijn debuutalbum steeds weer werd uitgesteld, stond Mura Masa al op Lowlands en Down The Rabbit Hole, en was de jonge producer zelfs al de headliner van de laatste editie van Pitch. Nu is de plaat er dan toch, en hij laat zijn sterrencast van Damon Albarn, Christine & The Queens en A$AP Rocky verfrissende traantjes plengen.
  3. Echt gezond is het natuurlijk niet om 60 uur non-stop door te kunnen dansen, maar Wildeburg heeft goud in handen met een ongelooflijk idyllisch terrein, een zeldzaam liefdevol publiek en een scherp muzikaal programma. En hoe toepasselijk: The Love Triangle van Job Jobse, Elias Mazian en Luc Mastenbroek blijkt het ongeplande maar euforische hoogtepunt.
  4. Een volle 60 uur jakkert Wildeburg dit weekend non-stop door. Het festival gaat voor een tomeloze vrijheid en een scherpe elektronische programmering op het terrein van de familie Marktplaats.
  5. Begin 2017 kozen we de 12van3voor12, een talentenlijstje met onze favoriete Nederlandse acts en namen die je scherp in de gaten moet houden. Hoe gaat het een halfjaar later met onze lievelingen? Satori ging van New York naar Ibiza, SMIB zet elk festival op stelten en er kwamen al heel veel albums uit.