3voor12 nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van 3voor12
  1. De Top 2000 is het grootste radio-evenement van het jaar, maar spannend kun je het niet noemen. Toch probeert af en toe iemand beweging te krijgen in de Status Queen - meer vrouwen, meer Slayer, meer Pokemon Theme. Vergeefse moeite? Hoe vastgeroest is de lijst der lijsten nu eigenlijk echt?
  2. Wat gaan we doen? Gaan we met zijn allen? Is vuurwerk nog oké of doen we het dit jaar met sterretjes? En de grootste vraag: gaat we nog ergens dansen? De grote oud en nieuw-tombola is weer begonnen. Laat ons je een handje helpen met de allerbeste opties van de eindejaarsweek.
  3. Eindelijk is het ze gelukt. Negen jaar op rij stond Kensington in de Song van het Jaar Top 100, een unieke prestatie. Nooit eerder waren ze de grote winnaar, maar juist in het jaar dat je het niet verwacht gaan ze er met de buit vandoor. Maar wat valt er nog meer te vertellen over de uitslag? De feiten en weetjes van de Song van het Jaar 2018.
  4. Kensington wint met 'Slicer' de Song van het Jaar 2018. Het publiek heeft gekozen: na jaren in de top 20 staat Kensington eindelijk bovenaan de Song van het Jaar top 100. De winnaar werd vanavond bekend gemaakt tijdens het gelijknamige festival in TivoliVredenburg in Utrecht. In een 9 uur durende uitzending op NPO 3FM werd live afgeteld van #100 naar #1. Bekijk hier de volledige top 100.
  5. Morgen onthullen we welk nummer is uitverkozen tot de Song van het Jaar 2018, maar vandaag trakteren we alvast op de favorieten van onze redactie. Veertien hyperpersoonlijke liefdesverklaringen.