3voor12 nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van 3voor12
  1. Als je de route van vandaag een beetje goed had uitgestippeld, dan was de hele vrijdag een voorprogramma voor Gorillaz. De La Soul vroeg op de middag, Little Simz wat later. En dan uiteindelijk om half tien de cartoonband van Damon Albarn. Een gedroomde headliner, waar alles van Lowlands bij samenkomt: hiphop, rock, britpop, house en pop.
  2. Laten we het dit jaar eens anders doen, dachten ze bij Lowlands. En dus klonk er diep in de nacht zoete disco uit de Bravotent en moet je voor grimmige techno bij de overburen zijn. De wereld op zijn kop. Hoe pakte die eerste Lowlandsnacht uit?
  3. Lowlands is natuurlijk ook een feest voor het oog, heerlijk een beetje plaatjeskijken van weelderige festivallandschappen, de eerste bezoekers, sunset over Lowlands, bonte paradijsvogels en prachtige artiesten. Swipe away baby. Lowlands 2018 in beeld (wordt aangevuld)
  4. Samen met zo'n 60.000 bezoekers duikt 3voor12 dit weekeinde drie dagen diep in Lowlands. Rennend over het terrein voor verslagen, reportages en natuurlijk een gigantische livestream vol concerten. Dit liveblog wordt constant aangevuld met hoogtepunten, dieptepunten, updates van het uitzendschema en nog veel meer.
  5. Rapper? Ex-YouTuber? Internetartiest? Met nogal komische hiphop debuteert Joost Klein (20) dit weekend op Lowlands, maar vraag hem niet wat hij precies is. En al helemaal niet wat je daarvan moet vinden. ‘Haat je me, dan haat je me. Prima. Ik zit me niet af te trekken op haatcomments, maar niet iedereen hoeft mijn muziek te begrijpen.’