3voor12 nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van 3voor12
  1. Met de broeierige temperaturen van afgelopen weekend zou je het bijna jammer vinden dat Motel Mozaique zich grotendeels binnen afspeelt. Maar dat is ook de charme van het festival: verspreid over verschillende locaties door het centrum van Rotterdam vind je een eclectische muzikale line-up, plus theater- en dansvoorstellingen. Van intieme shows in kerkjes wandel je zo naar de grotere namen in de schouwburg. Een bandje checken in Rotown of dansen bij WORM. De kans is groot dat je zomaar tegen iets bijzonders aan loopt.
  2. Op Roadburn kregen vedetten als Converge, Earthless en Godspeed! You Black Emperor kans om in al hun facetten te excelleren, maar het festival keek dit jaar nog meer vooruit, op zoek naar avontuur en experiment in de rafelrandjes van de heavy muziek.
  3. Kokhalzen van gefrituurde uienringen, piemels op piemels tekenen en ondertussen retestrak en professioneel spelen. Een nachtje mee op stap met Tusky, de leukste punkrockband van Nederland, om erachter te komen: waarom zou je weer onderaan de ladder willen beginnen en zieltje voor zieltje willen veroveren als je alles al eens hebt meegemaakt?
  4. Het is zover, Talpa’s eigen streamingdienst Juke is uit de beta-status. Het mediabedrijf van John de Mol heeft daarmee nu zijn eigen Spotify concurrent. Maakt Juke een kans, of is de markt al vergeven aan grote spelers als Spotify en Apple?
  5. Nadat doorbraakhit 'Bodak Yellow' de Amerikaanse hitlijsten overnam, was de druk voor Cardi B om dat succes te evenaren groot. Met debuutalbum Invasion of Privacy bewijst de rapper uit The Bronx dat ze allesbehalve een eendagsvlieg is, aan de haters en aan zichzelf. In december sprak ze met 3voor12 over succes, haters en onzekerheid: 'Je kunt niet zomaar maken wat je wilt, want er zijn zo veel mensen die jouw plek aan de top willen.'