3voor12 nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van 3voor12
  1. In hun tienerjaren wilden Fran Keaney, Tom Russo en Joe White niks liever dan doorbreken als muzikant met hun garagebandjes. Maar dromen vervagen, kantoorbanen en gezinslevens komen ervoor in de plaats. Zo’n drie jaar terug stoften ze de gitaren af, richtten ze samen met een broer en huisgenoot Rolling Blackouts Coastal Fever op en lijkt die droom, totaal per ongeluk, toch te zijn uitgekomen. Hun surfpop-debuut Hope Downs is het levende bewijs.
  2. Ja, natuurlijk is de iconische liefde die Beyoncé en Jay Z in de ArenA vieren mega-cheesy. Maar dat mag het superster-stel, dat in een van begin tot einde perfect geregisseerde show durft de scheurtjes in de relatie aan te kaarten, en zichzelf een Hollywood-slot gunt.
  3. Het moment dat Eddie Vedder zich dé sprong herinnert, het moment dat Editors met kids bij Bruno Mars staan te dansen en nog veel meer magische momenten van Pinkpop 2018.
  4. XXXtentacion (20) is in Florida overvallen en doodgeschoten. Een van de meest getalenteerde artiesten van een generatie, roepen sommigen. Maar hoe kun je naar muziek luisteren van iemand die zulke monsterlijke daden beging, vragen anderen.
  5. Pinkpop zit erop. Pearl Jam memoreerde nog eens aan die legendarische sprong en Bruno Mars liet met een nagenoeg perfecte show zien: ja, pop mag écht op Pinkpop. Daarnaast deden Nederlanders Ronnie Flex, De Likt en Blaudzun het uitstekend.